Ngabagéakeun Pikeun HRLENERGY

wartos

  • Advantages, disadvantages and main components of lithium battery e-bikes

    Advantages, disadvantages and main components of lithium battery e-bikes

    Advantages, disadvantages and main components of lithium battery e-bikes How to define a lithium-ion battery e-bikeTypically the vast majority of e-bikes use lithium-ion batteries as a power source, because lithium-ion batteries have an absolute advantage in size, an...
    Maca deui
  • What is the best 9 volt rechargeable polymer lithium battery?

    What is the best 9 volt rechargeable polymer lithium battery?

    Preliminary Specification 1.General:Battery with safety circuit and wires Cell: 9V 500mAh PCM: Seiko IC is available NTC: 10 kOhm or 100 kOhm (available) Configuration: 2S1P or other types Weight: approx. 42g 2.Electrical Specification: Rated Capacity: 500 mAh min, 1...
    Maca deui
  • Naon anu bakal aya upami batré anu dicair?

    Naon anu bakal aya upami batré anu dicair?

    Naha batré anu overcharging ngaruksak batré litium? Waktu ngecas panjang sareng overcharging sanés konsép. Overcharge hartosna yén tegangan salami ngecas langkung luhur tibatan ngecas tegangan listrik, umumna 4.2V kanggo batré litium. Tingkat tegangan nangtukeun whethe ...
    Maca deui
  • Can lithium batteries explode?

    Can lithium batteries explode?

    Under what circumstances can a lithium battery explode? When it is mentioned about the safety of lithium batteries, people will naturally associate it with an explosion. Whether it is a mobile phone lithium battery or the current popular mobile power, a variety of ac...
    Maca deui
  • Naon anu aya 26650 Batré Litium

    Naon anu aya 26650 Batré Litium

    Aya dua metode dasar pikeun masihan batré litium, hiji metode dicandak tina bahan katoda litium lithium, anu sanésna dicandak tina ukuran, boh Klasifikasi dasar dumasar kana aspék umum sareng gaduh ciri umum. Salaku tambahan, aya i ...
    Maca deui
  • Kumaha Batré Litium Gawé?

    Kumaha Batré Litium Gawé?

    Kumaha Batré Litium Gawé? Pilarian naha litium-ion mangrupikeun sistem batré anu langkung hébat. Karya peloporna batré litium dimimitian dina taun 1912 handapeun GN Lewis, tapi sanés dugi ka awal taun 1970an anu mimiti-aki sanés non-rechargeable munggaran janten komersil ava ...
    Maca deui
  • Naon faktor anu mangaruhan prestasi siklus batré litium-ion

    Éta henteu perlu disebatkeun yén pagelaran siklus penting pikeun batré litium-ion; siklus anu panjang tina umur batré anu dianggo hartosna kirang runtah sumber. Aya seueur faktor anu mangaruhan kinerja siklus baterai ion litium. Tulisan ieu utamina ...
    Maca deui
  • Naon anu jadi sabab kamungkinan enol atanapi tegangan rendah dina batré litium polimér?

    Naon anu jadi sabab voltase enol atanapi tegangan rendah tina batré litium polimér, kamungkinan alesan mangrupikeun batré litium kapasitas ageung: 1. Lingkaran pondok tina batré litium polimér, sapertos tumpukan batré anu murag kana keramat ...
    Maca deui
  • Pitunjuk Batré Alat Médis

    Pitunjuk Batré Alat Médis

    Ringkesan Kusabab alat médis modéren janten langkung rumit sareng miniaturisasi, langkung portabel sareng langkung seueur dianggo di bumi, seueur desainer sareng produsén milarian sumber énergi anu langkung alit sareng portabel, bari dina waktos anu sami hoyong P ...
    Maca deui
  • kumaha carana milih Rondargeable Outdoor LED Camping Lantern sareng batré listrik

    kumaha carana milih Rondargeable Outdoor LED Camping Lantern sareng batré listrik

                Rondong Gantung Luar LED Camping Lantern sareng batré liunion 4400mah Upami éta kémping, éta ampir kedah dihindari yén kagiatan wengi bakal janten tujuan perkebunan Fungsi utama lampu kémping nyaéta nyaangan, ngusir sato leutik sareng s ...
    Maca deui
  • Naon bahan anu aya dina batré ion litium?

    Naon bahan anu aya dina batré ion litium?

    Naon éta éléktrolit batré litium? Éléktrolit batré litium mangrupikeun pamawa transportasi ion dina batré litium. Biasana gabungan uyah litium sareng pangleyur titik anu ngagolakkeun luhur. Éléktrolit ngagaduhan pangaruh tina transportasi ion antara p ...
    Maca deui
  • Naha batré litium éléktrolit beracun sareng ngabahayakeun pikeun jalma?

    Naha batré litium éléktrolit beracun sareng ngabahayakeun pikeun jalma?

      Éléktrolit batré litium mangrupikeun komponén penting tina batré litium sareng gaduh pangaruh anu kuat dina kasalametan batré litium. Éléktrolit batré litium utamana tina campuran pelarut titik ngagolakkeun anu luhur, batré litium ...
    Maca deui
1234Next> >> Page 1 / 4